| yama a întrebat:

De azi dimineata orice inghit e ca si cum as avea un nod in gat...ma doare un pic la fiecare inghititura. Ce se poate sa fi patit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| RoXxy a răspuns:

Ti-s umflate amigdalele si s-ar putea sa ai si puroi.Eu am patit la fel de multe ori si scuipam sangelaughingbleaxlaughingTe sfatuiesc sa mergi la doctorul de familie pana nu va fi si mai rauwinking

| leonardo a răspuns:

Amigdalele umflate?

| Adrianetc a răspuns:

Ai amigdalele umflate, ai mancat sau baut ceva rece, bea ceai cald nu fierbinte

| Modoranu a răspuns:

Probabil ai "rosu in gat"
adica banuiesc ca ai mancat ceva rece " inghetata" intr-o zi calduroasa si de aceea te doare in gat...

| GiGeLVaSiLe a răspuns:

Stai calm/a ai gatul inflamat.ar trebui sa mergi la medicul de familie sa-ti dea o reteta pentru antibiotice

| L3GENDAR3L a răspuns:

Ese posibil sa fi rosu in gat!winking

| anonymousexpert a răspuns:

Cel mai probabil ai amigdalele inflamate (rosu in gat) si se poate trata cu antibiotice la recomandarea medicului evident.

| KokaiNe a răspuns:

Se poate sa ai amigdalitele umflate.Asa am patit si eu.Ma durut vreo saptamana cand inghiteam.Depinde cat e de grav.

| ღწʛყოǻწღ a răspuns:

Cred ca ai racitbig grin