Ai virusul herpetic in organism, iar primavara fiecare avem imunitatea mai scazuta, in cazul tau s-a activat acest virus, altii fac alte afectiuni. Vei avea recidive pe tot parcursul vietii, avand virusul in sange. Ia niste vitamina C, si unge herpesul cu Aciclovir, este foarte bun. Fa asta de 5-6 ori pe zi si in 2-3 zile iti dispare herpesul. Conteaza mult, sa stii pe viitor, sa ai tot timpul in frigider un tub cu Aciclovir si sa pui pe herpes in momentul in care simti ca se formeaza, adica de la debut. Ii stopeaza evolutia si se vindeca foarte repede.
Ce ti s-a parut stupid la raspunsul meu? BlackAndWhite mi-a copiat ideea si a luat fundita. Nu sufar de fundita dar nu vad ce e stupid in raspuns. Gandeste inainte. "nu lasa semne dupa..." m-am referit dupa tratarea herpesului. Dar ma rog, nu am cu cine discuta.
Herpesul ti-a aparut deoarece primavara sunt multi microbi din cauza temperaturii dati cu o crema iar dup ce iti trece incearca sa te speli mai mereu pe maini deoarece prin maini se transmit multe virusuri acestea afectand unele organe din corp ajungand la boli greu tratabile