| Mike66Danger a întrebat:

De cand a inceput primavara a inceput sa-mi creasca un herpes. Pana in luna aprilie a durat primul herpes, caci a crescut al doilea. Nu stiu ce sa ma fac! Colegii mei rad de mine la scoala si zic ca sunt scarbos. Ma deranjeaza acest herpes foarte mult, ma doare si-mi scade reputatia. Stiti niste remedii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal.De ce să râdă... O să le vină şi lor rândul, să stea liniştiţi! Eu am o cremă, se numeşte Aciclovir şi dă rezultate. Poţi să aplici nişte plasture de la farmacie.

4 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ai virusul herpetic in organism, iar primavara fiecare avem imunitatea mai scazuta, in cazul tau s-a activat acest virus, altii fac alte afectiuni. Vei avea recidive pe tot parcursul vietii, avand virusul in sange. Ia niste vitamina C, si unge herpesul cu Aciclovir, este foarte bun. Fa asta de 5-6 ori pe zi si in 2-3 zile iti dispare herpesul. Conteaza mult, sa stii pe viitor, sa ai tot timpul in frigider un tub cu Aciclovir si sa pui pe herpes in momentul in care simti ca se formeaza, adica de la debut. Ii stopeaza evolutia si se vindeca foarte repede.

| cretzufinish a răspuns:

Aciclovir crema. Este foarte eficienta si nici nu lasa semne dupa.

| cretzufinish a răspuns:

Ce ti s-a parut stupid la raspunsul meu? BlackAndWhite mi-a copiat ideea si a luat fundita. Nu sufar de fundita dar nu vad ce e stupid in raspuns. Gandeste inainte.winking "nu lasa semne dupa..." m-am referit dupa tratarea herpesului. Dar ma rog, nu am cu cine discuta.

| pisioi a răspuns:

Herpesul ti-a aparut deoarece primavara sunt multi microbi din cauza temperaturii dati cu o crema iar dup ce iti trece incearca sa te speli mai mereu pe maini deoarece prin maini se transmit multe virusuri acestea afectand unele organe din corp ajungand la boli greu tratabile