Da, Retin-A este de regula greu tolerat, si provoaca reactii adverse serioase, cum ar fi arsuri si descuamari ale pielii. Reversul medaliei este faptul ca omoara celulele care se divid rapid si astfel foliculul nu se mai infunda asa usor. Creste forta de penetrare a celorlalte topice. Depinde de tine cum poti sa-l suporti.
Fa o solutie de apa cu otet de mere si miere si curata-ti fata. Si mananca cat mai multe cruditati. Efectul va fi spectaculos.
Si mie mi-or iesit si saptamana viitoare merg si eu la doctor.si 2 zile nu am voie sa ies din casa asa zic ai mei dar eu tot ies
In acest capitol am multa experienta si iti spun ca acest medicament care ti l-a prescris e prost! la unele persoane are reactii adverse urate.Aceste cosulete ti-au aparut si datorita schimbarii hormonale deoarece in perioada pubertatii corpul sufera diferite transformari in diferite perioade. Daca ai folosit mult timp Skinoren pielea se acomodeaza cu el si nu isi mai face efectul.Iti recomand cu rezultate 100% Brevoxyl cat si spalatul pe fata de 2 ori pe zi cu ivapur sau un sapun anti-acnee