anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De când am încercat să scap de nişte insecte cu Raid, tot tuşesc. Nu am ieşit din cameră după ce am dat cu spray, am deschis doar geamul şi uşa. De 3 zile tot cu greţuri, stare de "n-am chef" şi tuse seacă. O să-mi treacă de la sine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Foloseste o masca atunci cand dai cu spray, spala bine mainile dupa si iesi la aer curat. Poti bea lapte!

| viotedy a răspuns:

Ai facut un soi de intoxicatie.ia un claritin si-ti trece.

| SmokeyEye a răspuns:

Mi-a trecut.

| Toto47 a răspuns:

Da. de obicei trebuie sa iesi din camera dupa ce dai cu spray. dar nu cred ca e grav. ia ceva pentru tuse. si daca starea se agraveaza eu zic sa te duci la un doctorwinking

| mariuster a răspuns:

In mod normal, dai cu spray si iesi, dupa care astepti jumatate de ora pana poti sa intri din nou. In legatura cu tusea, sunt sigur ca va trece de la sine, dar daca totusi persista dupa mai multe zile du-te la un doctor pentru a preveni viitoare probleme.