| iulia_8849 a întrebat:

De cand m-am nascut am avut probleme cu lipsa de calciu si de multe ori imi venea rau pur si simplu cadeam din picioare ori din cauza soarelui ori daca ma sacaia cineva si ma enerva asa de rau incat lesinam... oricum aici vroiam sa ajung mi s-a facut rau tot la fel si din obisnuinta ai mei iar speriati dar totusi calmima stropesc c apa si ma simt mai bine dar brusc parca intru intr-un vis ciudat incepuse sa am o durere de cap cumplita si ai vedeam pe ai mei si pe toti ceilanti oameni cum incercau disperati sa ma faca sa-mi revin a fost pentru prima oara in viata mea in care am ramas surprinsa de cum ma simptisem e normal asa ceva si doctori au fost surprinsi pentru ca atunci cand eram lesinata aveam tensiunea foarte foarte mica si eram alba si rece si dupa 15 de ora brusc m-am ridicat ca si cum nu mi sar fi intamplat nimic dar uimita de cum ma simptiseam sper ca nu vam plictisit cu cat am scris da vreau sa stiu daca este normal.sad m-am cam speriat rau de tot a fost ca si cum as fi murit si mi-as fi vazut corpul si pe toti cei dragi plangand chiar si straini care vreiau sa ajutesadsi am uitat sa mentionez ca fac tratamente iau calciu zilnic ) funda pentru cel mai bun speciali sau care au fost in locul meu sa imi explice si mie dc mi-a fost asa de rau ca nikiodata si analizele apar ca sunt bune nu am nimic nu mai inteleg nimic

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| angela111 a răspuns:

Acelasi diagnostic l-am avut si eu ani la randul...si tot la fel nimeni nu stia de ce se tot repeta chiar daca luam calciu si incercam sa stau " cat mai sanatoasa" Adevarata problema am descoperit-o poate dupa mai mult de 10 ani. Si niciodata nu as fi descoperit, si bineinteles nici "medici nostri", daca o doamna nu imi asculta povestea si nu imi dadea acel sfat fff important. Acelasi lucru i se intamplase si nepoatei dansei. Sa revin...problema mea nu era deloc calciul. Si e posibil ca si la tine sa fie la fel. Nu stiu sigur daca este la fel dar iti voi da si tie acelasi sfat pe care l-am primit si eu. Du-te la un medic endocrinolog. La mine s-a dovedit a fi problema cu glanda tiroida. Am hipotiroidie, adica glanda mea nu produce suficienti hormoni in organism. Este un test simplu la sange pe care te pun sa il faci.Nu este scump dar e f important. Este vb te TSH. Iti masoara nivelul hormonilor in organism. Apropo, datorita primului diagnostic mi-au aparut complicatii datorita surplusului de calciu. Am facut " sindrom de tunel carpian". Imi amortesc mainile si s-a dovedit ca mi sa tras de la calciul pe care il tot luam si injectam in vena. Acum de cand s-a aflat adevarata problema, nu am mai lesinat si nici stari de rau nu am avut. Intr-adevar (de vreo 4-5 ani de cand am aflat de unde mi se tragea problema) iau in fiecare zi o mica pastiluta (pe care ti-o va recomanda medicul daca se dovedeste a fi de la glanda tiroida) care ma ajuta sa mentin nivelul normal al hormonilor in organism.O sa ii multumesc acelei doamne si am sa ma rog pentru ea toata viata, caci fara sfatul ei nu stiu unde eram acum.Tin sa mai mentionez ca odata ce glanda tiroida nu functioneaza bine, tot timpul ai probleme de sanatate fara ca nimeni sa isi dea seama de ce. Acum ma simt perfect iar singurul lucru sa zic deranjant este faptul ca la fiecare 3-6 luni trebuie sa repet analiza la sange pentru a se vedea daca hormonii mei sunt in limitele normale. Iti urez multa sanatate si iti doresc sa afli de unde vine problema ta. Sunt tare curioasa daca ai acelasi lucru. Poate ma vei contacta si imi vei spune. Sper ca ti-am putut fi de folos.

5 răspunsuri:
| bogdan3vl a răspuns:

Fa-ti analizele la alt cabinet pe mine m-a durut urechea 2 luni de la o masea si dabi dupa ce m-am dus de vreo 3 -4 ori la spital dabi siau dat seama ca e de la masea si m-am dus la stomatologie si mia plombat maseaua si mi-a trecut durerea instantaneu

funda? big grin

| Kheeda a răspuns:

Fa mai multe analize.

| KaRy a răspuns:

Wow,si mie mi se intampla sa mi se faca rau tot din lipsa de calciu dar nu atat de rau.

| LifeInPink a răspuns:

Da, si eu am probleme cu lipsa de calciu desi analizele sunt bune, si sunt repetate de 3 ori, la clinici diferite, am dat o gramada de bani pe ele, pentru ca de fiecare data nu sunt fonduri, ceva normal, iar doctorita imi spune ca sunt perfecta.ca sa vezi, dar eu am probleme in continuare. Ametesc, ma doare capu foarte tare mai ales cand ma enervez si fac tratament zilnic, insa nu mi s-a intamplat sa lesin decat de vreo 2 ori, dar nu mi s-a intamplat ce ti s-a intamplat tie si sincer nici nu imi doresc, mi-e destul atat. nu sunt doctor sa-ti spun ce ai, dar sper ca iti treaca cat mai repede si sa fi sanatoasa happy:*

| Alish358 a răspuns:

Mi s-a întâmplat şi mie.Am lipsă de calciu de când eram mică dar nu mi s-a întâmplat ceva atât de serios şi ai mei nu m-au dus la spital pentru că nu pot să zic că erau probleme foarte serioase, mi se întâmplă câteodată.E posibil ca atunci când ai avut acel vis să fi fost într-o stare spirituală în care te gândeai la părinții tăi şi la persoanele pe care o să le întâlneşti în viitor sau poate fi doar o plăsmuire a imaginației tale