| MeGhosta a întrebat:

De cand m-am trezit, simt ca am ceva in ochiul drept [acea senzatie ca si cum ti-a intrat o geana sau praf in ochi] si ma duc in oglinda sa vad daca am ceva, dar nu e nimic...ma spal intruna si tot la fel sigh mentionez ca ma machiez doar cu putin rimel si creion. Credeti ca am ceva?
PS: de vazut vad normal big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Andrux a răspuns:

Hmm.nu cred ca ai nimic...probabil este de la creion.incearca sa nu-l mai folosesti...Nu stiu. Sper sa nu fie nimic grav!

te puuup dulce.si stai linistita! Sigur nu e nimic grav!

3 răspunsuri:
| alinutza83 a răspuns:

EU mai patesc asa cand imi iese vreun ulcior la ochi sau vreo punguta micuta cu apa. Atunci apare acea senzatie. Verifica sa nu fi trecut termenul de valabilitate la rimel sau creion si ai grija la maini sa fie tot timpul curate. Daca senzatia persista mergi la un oftalmolog.

| ĄĿiŒ a răspuns:

Pai poate te-a tras curentul confused si asta este posibil tongue inainte sa te culci asigurate ca sunt inchise geamurile si usatonguepoate fi si din cauza creionului si a rimelului, incearca sa nu le mai folosesti ceva timp iar daca senzatia dispare schimba creionul si rimelul (alta marca)

| Elena_1558 a răspuns:

Ori te duci la doctor ori incerci sa nu mai folosesti acel creion sau nu mai folosi deloc.incearca niste fardecologic sau cumpara-ti cosmetice de la farmacii.cu toate cas mai scumpe sunt foarte bune...pss: sa nu le implumuti pentru ca daca ii imprumuti prietenei tale celei ma bune poate ea are ceva si nu a vrut sa iti spune sau nici ea nu stie.si folosind acelasi creion cred ca se transmite