anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cand mi-a venit menstruatia acum cativa ani am avut de cateva ori dureri de clitoris care apareau asa deodata dar nu tineau mult, de obicei o zi si dispareau daca faceam baie? De la ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

E foarte ambiguu intrebarea. Cand iti apar durerile?! in ce contexte? cand esti pe ciclu? cand nu esti? Nici nu prea vad cum te-ar putea durea clitul, ar putea durea doar in contextele in care intr-un mod sau altul produci o iritatie. Poate-i de la lenjeria pe care o porti, daca e din materiale sintetice sau materiale care pot irita zona aia (cum ar fi dantela de exemplu)

| anonim_4396 explică (pentru Adry05):

Ma refeream la faptul ca am inceput sa am aceste dureri dupa ce mi-a venit prima menstruatie. De obicei ma doare asa deodata nu neaparat inainte sau dupa menstruatie.

| Adry05 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nah pai du-te la un control de rutina la ginecolog si mentioneaza si aspectul asta sa vezi ce zice.

Răspuns utilizator avertizat