| UmbraDeVulpe a întrebat:

De care carnuri trebuie sa cumperi din magazine ca sa nu te imbolnavesti? Si de exemplu si pui, de care sa cumpar? Care sa fie fara vopsea ca cica sunt care ii vopsesc si e foarte daunatoare acea vopsea

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Pește.

| Sistemulxxl a răspuns:

Din magazin nu ar trebui sa cumperi carne. Mergi prin sate si cumpara de la tarani.
Iti alegi pasarea/animalul, platesti si ti-l pregateste taranu'.

| pufulescu0o a răspuns:

Eh, toate sunt cu chimicale. Daca chiar vrei fara asa ceva te duci si cumperi de la tarani din curte.

Răspuns utilizator avertizat
| pufulescu0o a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Aaa, tu zici despre furaje! Acum, ca a mai dat taranul niste furaje cu chimicale animalului acela este altceva, dar scapi de chimicalele pentru conservare si potentiatorii de arome pe care le pune macelaria in carnea preparata.

| pufulescu0o a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Or fi si nemernici din astia, ce sa zic, e plina lumea de talhari! Dar fii atent ce am scris, eu am zis sa iei de la taran de la poarta curtii, nu de la taranii falsi din piata, despre aceia stie toata lumea ca vand de multe ori produse de la supermarket, la suprapret!