| Loolyy a întrebat:

De cate ori ma ridic din pat sau de pe scaun ametesc si vad negru in fata.straight faceOare ce se intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Alexandra. a răspuns:

Te alimentezi bine? Sau tii cura de slabire, ceva?
Ca eu vara nu pot manca mai nimic, si asa mi se intampla si mie, ma simt slabita, si ametesc.
Mai poate fi si de la caldura.

8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

O anemie sau o tensiune mica! Verifica si i-a masuri!

| emy a răspuns:

Poate fi o anemie, o carenta de calciu si magneziu, chiar si caldura. Dar eu zic sa mergi la medicul de familie, ca sa te vada, si eventual sa-ti recomande niste analize.Multa sanatate!

| emy a răspuns:

Poate fi o anemie,o carenta de calciu si magneziu,chiar si caldura.Dar eu zic sa mergi la medicul de familie,ca sa te vada,si eventual sa-ti recomande niste analize.Multa sanatate!

| Catalion a răspuns:

Poate ai lipsa de calciu.

| TheZozotex a răspuns:

Nu stiu frate ce e asta dar si eu patesc...si trebuie sa ma tin de ceva.straight face

| heise a răspuns:

Si eu mai ametesc, uneori nu ma pot tine pe picioare si cad jos. Alteori ma simt foarte slabita si imi simt toate oasele ca un "jeleu" (nu gasesc cuvantul potrivit)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numeste hipoperfuzie vertebro-bazilara, comuna in special la tineri in timpul cresterii...nu trebuie sa te ingrijorezi... e ok!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu patesc acest lucru de vreo 2 ani.De obicei incerc sa ma mananc mai multe lactate ce contin calciu si sa fac mai mult sport