| AndreiAndy007 a întrebat:

De câte ori trebuie sa mă spăl pe dinti in fiecare zi? Eu ma spal de 2 ori pe zi dimineata si inainte de dus seara.Ar trebui să mă spăl de mai multe ori pe zi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Frank51 a răspuns:

De câte ori simți tu nevoia. Important este să ai dinții curați și să nu-ți rămână mâncarea între dinți, că din cauza aia apar cariile.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De 7 ori

| bookofknowledge a răspuns:

Nu sunt dentist, dar aproximativ dupa fiecare masa, dar ca sa nu fie excesiv, daca ai impresia ca mananci imediat, asteapta si apoi perie dupa masa urmatoare(daca distanta intre mese e mica(poate mici gustari, dulciuri)), iar daca distanta intre mese e mare, poti sa te speli de mai multe ori pe zi(mesele principale in general).

| SongokuJR a răspuns:

Salut! In teorie după fiecare masa dar nu as recomanda pentru ca ar fi puțin cam excesiv (poți sa rănești gingiile, smalțul cred). Eu zic ca este ok dimineața și seara.