| JustAGirl333 a întrebat:

De câteva luni am observat că degetele mi se îndoaie și invers, mai ales la mâna stângă
De la ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Dragă JustAGirl totul e bine atâta timp cât nu se extinde chestia asta şi la genunchi

| ziftode a răspuns:

Elasticitatea incheieturilor depinde in primul rand de cartilagiile incheieturilor

ei bine, in foarte multe sporturi (karate, arte martiale in general, gimnastica, circ, balet, etc.) se fac exercitii (unele foarte neplacute) la fiecare antrenament pentru marirea elasticitatii incheieturilor

la tine a aparut brusc, ASTA NU E NORMAL, s-ar putea sa ai o deficienta serioasa de ceva (calciu de ex.) si iar s-ar putea sa se agraveze si sa iti iasa oasele din incheieturi

asa ca, ce ar fi sa pierzi niste timp, care nu e mare lucru, si sa mergi la doctor, decat sa ajungi in vreun spital si sa pierzi O TONA DE TIMP cu recuperarea de o boala de oase serioasa...
CE ZICI?

PS nici nu vreau sa iti spun ce dureri ai la dislocari de oase, deja cred ca ma vezi ca "cel care aduce OROAREA"

| mihaihai a răspuns:

Lipsa de calciu