Am folosit revalid fiole care a dat rezultate aproape imediate.Il foloseam dimineata si seara, masand pielea capului.Ar fi bine insa ca in perioada asta sa iei si ceva vitamine, gen vitamax, fiind posibil sa fie si o lipsa de vitamine cauza caderii parului.Multa sanatate!
O solutie ieftina, la indemna si extrem de eficienta(multa lume s-a vindecat cu ea): produsul Chelstop de la firma Hofigal. Se gaseste in orice Plafar.
In primul rand trebuie sa tratezi problema din interior.Eu am acceasi problema, din cauza anemiei. Daca ai tinut vreun regim drastic sau ai anemie, mergi la doctor. Apoi ai grija la alimentatie, bea 2l de apa pe zi si dormi suficient.Foloseste un sampon pentru regenerarea parului, iar ca vitamine, nu prea iti pot fii eu de ajutor, dar iti recomand sa vorbesti cu un doctor sau cu farmacista.Sunt sigura ce ei te pot informa cel mai bine! Multa sanatate!
Buna si eu am avut aceeiasi problema ca si tine. mama a cumparat un sampon 100% natural de aloe vera care intr-adevar a costato 14 euro dar mie samponul mia ajuns un an pentru ca pui foarte putin. pe mine m-a scapat si de cojiile din cap daca vrei cauta pe net ALOE JOJOBA SHAMPOO. mai multe detalii pe crista_dolls. succes!