| bobinyo a întrebat:

De cateva luni mi au aparut niste pete pe corp rosii, nu ma mananca nu imi provoaca nimic.cine stie ce ar putea fi ..sau daca cineva a avut?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Xoniaa a răspuns:

Buna, si eu am patit asa si am facut alergie sad Du-te la un doctor neaparat big grin ca sa depistezi cat mai repede la ce, pa pa :*

| bobinyo explică (pentru Xoniaa):

Tu la ce ai avut? si ce tratament ai facut?

| Xoniaa a răspuns (pentru bobinyo):

Eu am facut la fructe cu samburi mici cum ar fi la capsuni, fructele de padure, kiwi. pai mi-o dat niste medicamente si in timp ce le luam am avut un mic regim sa zic asa, de fapt niste alimente care nu aveam voie sa le consum timp de 2 saptamani cat am luat medicamentele, insanatosire grabnica! :*

5 răspunsuri:
| InnocentSίn a răspuns:

Buna,este o alergie cel mai probabil.Du-te la un doctor, el iti va spune mai concret ce ai.
Bafta! kiss

| JustMeDiana a răspuns:

Probabil este o alergie. Ai mancat ceva si nu ti-a priit.

| JokErULl a răspuns:

Alergie sigur.