| IIIx333III a întrebat:

De cateva nopti am niste mancarimi insuportabile in zona anusului (doar noaptea). Am depistat ce am, trezindu-ma cu viermii intestinali pe hartia igienica. Acum iau Vermox si pastile de usturoi, dar nu stiu ce sa fac cu mancarimea asta care e ingrozitoare (de la 0 la 10 ii dau 13 ). Oare ambulanta poate rezolva ceva? Sa apelez la somnifere?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| thalyslly a răspuns:

Poti sa pui niste crema de galbenele dar cu manusi sau o punga pe mana sa nu ajunga larve sau oua cu l3 pe mani ca daca nu te speli cum trebuie te reinfectezi cu oxiurii (asa se numesc viermisorii) si ps o curiozitate:sunt femele si ies afara din anus doar cu capul sa isi depuna ouale

2 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Cand vor murii de la tratament va trece si mancarimea, nu prea ai ce face pana atunci

| Ichnat a răspuns:

Chemi ambulanta ca sa te racaie in?

Iati niste manusi chirurgicale, ca sa-nu intre ouale viermilor sub unghii si apoi sa ii bagi pe traseu!