| Bydgoszcz a întrebat:

De cateva ore ma doare stomacul, am gaze si ma trece des la WC. Durerea m-a luat din senin acum cateva ore, de precizat ca ieri am mancat o salata de legume si am pus cateva felii de ardei si ceapa si azi tot o salata dar n-am mai pus ardei si am baut o cana de lapte. Asta e ce am mancat mai iesit din comun, am avut mai multe mese. Am luat pastile si nu simt nimic, ce ma sfatuiti sa fac? E ceva grav? Marti merg la doctor, dar sa stiu pana atunci

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ancaval a răspuns:

Le-ai amestecat bine. Acum trebuie să suporți consecințele.

Ți-a trece că nu e capăt de drum. Așa e cu omul când nu se controlează la masă.

3 răspunsuri:
| Bizon95 a răspuns:

Lactatele lichide NU se amesteca, cu, cruditatile (adica sa mananci la aceeasi masa) risti diaree cat cuprinde
... branza (care ajuta anti-diaree) nu e lactat lichid

pana marti iti trece, mananca branza, masline, si orez fiert cu putin zahar

si/sau ia orice medicament cu substanta activa din Lorazepam... ATENTIE, citeste FOARTE ATENT PROSPECTUL, sa nu cumva sa nu fie bun pentru tine!

https://medicamente.romedic.ro/lorazepam-1-mg-comprimate

si nu lua mai mult de o pastila odata, este foarte puternic, o sa faci constipatie daca iei mai multe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceai de nalba mare si musetel. Laptele poate produce aceste simptome. Salata nu. Daca dureaza 1-2 zile nu e bai. Hidrateaza-te in aceasta perioada. Organismul va elimina factorul stresor.

| BlackBriliant a răspuns:

No-spa e pentru dureri de stomac