Pai eu cred ca ai lipsa de calciu ca ametesti iar cu insomniia nu stiu de la ce e dar incerca atumci cand te pui iu pat sa nu te mai gandesti la nimic si o sa adormi. inainte de culcare fa ceva linistitor bea un ceai cald sau asculta o mel crae te linisteste. si e posibil ca ameteala sa fie si de la oboseala sper ca te-am ajutau
Voi încerca să nu mă gândesc la nimic, dar e foooarte greu pentru că de obicei mă apucă filozofiile când sunt pat
Da stiu cum e tuturor ni se intampla dar incerca si daca esti obosita mai mult de 5 min nu iti ea sa adormi
Da stiu cum e tuturor ni se intampla dar incerca si daca esti obosit mai mult de 5 min nu iti ea sa adormi
Salut! Inainte de a incepe un tratament medicamentos ar trebui mai intai sa nu mai consumi excitante SNC precum cafea, tutun,, ness, coca cola mai ales seara
Ca ceaiuri sunt recomanadate, paducel, tei, melisa, pasiflora, valeriana, levantica, sulfina ele se pot gasi si sub forma de tincturi, sunt foarte eficiente
La un moment dat un psiholog recomanda ca atunci cand n putem dormi, sa derulam o activitate care ne displace foarte mult( citit, sa cureti scamele de pe covor, spalat vase) astfel creierul va gasi o portita in care sa scape- adica somnul.
Nu recomand tratamentul cu benzodiazepine gen oxazepam, diazepam, in plus sunt date pe o prescriptie mediacala speciala.
Spor!
Senzatia de ameteala si pierdere de echilibru se poate datora fie somnului insuficinet, o hipotensiune arteriala, lipsa de minerale: calciu potasiu.
Trebuie sa te alimentezi corespunzator!