| andreig a întrebat:

De cateva saptamani am o problema, de fiecare data cand ma spal pe fata cu apa, rece sau calda, mi se inroseste fata foarte rau, imi apar pete mari de un rosu aprins ca si cum as fi ars. Nu ma spal doua-trei zile totul e perfect, cum pun apa parca mi-ai turna acid pe fata. Are cineva vreo idee ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Dacă e de câteva săptămâni poate ai luat ceva vreo ciupercă, bacterie. Mergi la doctorul de familie şi cere-i o trimitere l dermatolog, ca să vadă ce ai. Nu este normal! Fugi cât mai rapid! Baftă!

6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Urticarie, este o forma de alergie, sufar si eu de ea, are diferite cauze, in general din alimentatie, dar si de la apa rece, pana acum nu am auzit sa faci de la apa calda. thinking
Incearca sa te speli cu un ceai caldut de musetel, dar nu stiu daca nu ar avea si asta acelasi efect la tine. straight face

| traficanta a răspuns:

Cred ca e o reactie alergica la ceva, daca tot o sa mai dureze, stiuc a toata lumea recomanda sa te duci la doctor, si daca poti du-te, dar sa stiti ca nu toata lumea se duce la doctor asa din orice prostie. Ia incearca sa te speli cu apa plata sa vezi tot acceasi reactie e? Si daca tot nu poti sa te duci la doctor, macar du-te pana la farmacie si spune-i` lu ` aia sa iti recomande ceva, desii cred ca tot la doctor o sa te trimitahappy

| T30D0RA a răspuns:

Ce sa se demachieze, daca e baiat? laughing

| Madalina_5058 a răspuns:

Poate ai o alergie la ceva care este prezent in apa.Mai bine mergi la dermatolog si o sa fie bine.

| Poenarualex a răspuns:

Poate ai vreo alergie la substantele cu care a fost curatata apa

| EnVogue a răspuns:

Se poate sa fie din cauza ca tenul tau devine sensibil. Dimineata demacheaza-te si apoi foloseste o lotiune tonica in loc sa folosesti apa. E important ca demachiantul si lotiunea sa fie pentru. tenul sensibil.