anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva saptamani am o tinere de minte foarte proasta. Vara-trecuta am luat pastile memo-plus. ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Hai sa vedem cei adevarat in pastilele astea minune
in primul rand au acelasi efect ca si cofeina adica te tin treaz recomandat cand inveti,ele practic au acelasi efect ca si o cafea nimic mai mult, daca ar exista pastile minuni am fi cu toti genii,pastilele nu cresc perioada de scurta /lunga emorie,nu imbunatatesc creativitatea,imaginatia etc
ca sfat isi recomand o alimentatie bogata in fructe,legume crude,mult sport da intens si jocurii online pentru creier daca vrei isi dau un site scrie doar games brian online vei gasi de toate, nu lua multe notitite incearca sa isi folosesti mintea, nu uita ca sunt doua memorii de scurta durata si de lunga durata adica daca uiti unde e telefonul e ceva normal daca uiti ce este telefonul este o mare problema, strada ta, casa ta, masina ta, obiecte personale semnalizeaza un inceput de boala sti tu boala uitari

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Stiu ca e cv normal daca uit, insa o fac prea des. Adica daca acum zic cv in secunda urmatoare mi se intampla sa uit.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Te cred, daca in jurul tau ai persoane sacaitoare, enervante e normal, incerca sa fi relaxata, nu agitata

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Si persoane, si stres si multe probleme

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Cand ai senzatia ca ai uitat un lucru calmeaza-te un moment, desigur si o consiliere nu ar strica

8 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

Nu mai lua medicamnte ca iti distrugi creierul! Bea ceai de urzica! Ori de la tine de acasa o iei, sau de la farmacie - insa naturista! Nu pliculete in care pun ce vor ei! Ca alea nu au efect! Cumperi de unde vezi efectiv frunza. Puni vreo 2 frunze la 2 cani. Poti sa bei pe zi si 3 cani si functioneaza.
Nu are rost sa intru in detalii medicale, totuna ar fi concluzia. Asta e de facut. E si foarte simplu!

| theodorafemme2001 a răspuns:

Incearca sa faci exercitii pentru memorie. Poti incepe prin ati scrie visele din fiecare noapte intr-un caiet. Astfel iti stimulezi mintea. Funda?

| DinPlante a răspuns:

Poti folosi acest supliment alimentar impreuna cu sfaturile de mai sus http://www.putereaplantelor.ro/infostim-capsule-hypericum.html

| Alexandra12333 a răspuns:

Să nu mai iei și să mergi la un medic... Fundă?