| nemur88 a întrebat:

De câteva săptămâni îmi obosesc rău ochii la calculator, mi am schimbat monitorul cam acum aproximativ 2 luni (i-am facut tot felul de setari dar fara efect), problema e ca acum am problema asta și în timpului zilei când nu stau pe calculator, trebuie sa merg la doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Asa a inceput si la mine pana cand m-am dus la oftalmolog si aparent chiar aveam nevoie de ochelari pentru ca mi-am distrus vederea dupa multi ani de stat 3 sferturi de zi pe PC. Poate tu ai avea nevoie doar de ochelari de protectie, nu neaparat de vedere.

| Cipi1212 a răspuns:

Nu este bine să stai tot timpul cu ochii in calculator.

| Kiss_Vali_2000 a răspuns:

Ai incercat sa pui de la monitor filtru de lumină albastră?

| annonimaaaa555 a răspuns:

Da,trebuie să mergi la oftalmolog. Poate ai nevoie de ochelari(poți sa ceri sa pună și protecție pentru ecran sa nu te afecteze atât de tare pc-ul) sau poate o să-ți dea doar ochelari de protecție. Dar da, trebuie să mergi la oftalmologie

| UnOmLinistit a răspuns:

Sfatul meu e sa-ti verifici glicemia (zaharul din sange) dimineata pe stomacul gol. Valori ridicate pot duce la o vedere incetosata si pe termen lung scaderi drastice ale vederii.

| RAY a răspuns:

Exista ochelari de protecție, odihneșteti ochii câteva zile și ia pauze in fiecare ora, eu iau pauze de 15 minute