anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva seri ma doare sub buric si in partea stanga, dar si in dreapta, cam in dreptul ovarelor care credeti ca este cauza ( nu mi-a venit menstruatia si am 12 ani!).

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

Poate fi o raceala... spune-i mamei tale - eventual mergeti la medicul de familie.

| arrriadna a răspuns:

Daca nu ai inghetzat (deci sa fie o raceala) e posibil "sa se anunte" aparitia menstrei. Din cate imi amintesc eu eram si "plina de nervi" si ma durea si in spate, in zona rinichilor. Fa totusi o baie fierbinte seara inainte de culcare si fa un ceai concentrat de musetel pe care sa il torni in cada. Daca esti racita te va calma.

| alexflor87 a răspuns:

Mai mult ca sigur ai o anexita(raceala a ovarelor), dar cel mai indicat este sa mergi la un medic sa te vada.Ca si tratament iti recomand Nolicin. Este un antibiotic special pentru astfel de afectiuni. Dar cel mai bine: la un medic happy Fa asta cat mai repede pentru ca nu e de joaca. Se ajunge la complicatii mai mari. Iti spun din propria experienta.