| BeTheBestAndFu*kTheRest a întrebat:

De cateva zice mi-au aparut pe degetele de la picioare niste basicute, care ma dor si pe langa asta au inceput sa mi se si umfle degetele... si vad ca acele basicute incep sa se intinda in sus pe picior. si mi se pare ca pielea de pe degete incepe sa capete o nuanta de mov. sad credeti ca este o degeratura sau vreo alerigie ceva?
Oricum maine o sa ma duc la spital dar vreau sa mai primesc niste sfaturi de la voi.sad
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mariazet45 a răspuns:

Nu ai ce face cu sfaturile noastre, trebuie sa te vada un dermatolog. Nu imi dau sema daca esti fata sau baiat dupa numele ala aiurit pe care l-ai pus, dar e posibila sa fie cumva de la ciorapi, sosete. Au fost spalati si nu au fost clatiti suficient sai sunt cumva infectati cu ceva de noi, se poate inampla. Posibil sa fie un fel de eczema, numai medicu poate spune ce este. Intre timp spala-te cu apa calduta si daca te mananca da cu dusu rece pe picior, sa nu spargi acele basicue ca se infecteaza. Daca ai in casa albastru de metil si mergi si iti cumperi un unguent DERMOVATE, te dai cu un pic de pansament cu albastru de metil pe unde ai basicute si apoi dai cu un strat subtire de unguent, este important sa stai asa macar pana intra ungueintu in piele sa nu patezi ciorapii, daca dai vreo doua zile dispar, dar tot ar trebui sa mergi a medic, pentru ca e necesar sa iti dea antibiotic daca e eczema saudermatita si claritine daca e alergie.

4 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

La dermatolog se recomanda sa mergi cu piele nespalata ca sa se poata interpreta leziunile si cauza lor.

| mariazet45 a răspuns:

Cum sa mergi la dermatolog cu pielea nespalata?, mira asa ceva nu am mai auzit, o sa zica dermatologu, mergi acasa si te spala ca din cauza asta ti-au iesit bubitele. Dermatologu vede foarte bine dintr- o singura privire, aceste sunt lucruri obisnuite.

| elamit a răspuns:

Nu stiu ce sa spun, mergi la doctor e cel mai bine.

| ser a răspuns:

E o infectie a pielii sigur. Repede la medic.