Da, muzica la maxim in casti poate produce dureri de genu am experimentat si eu dar m-am semilecuit.
Posibil sa te prinda o raceala sau sa ai o infectie inclusiv otita. Du-te la medic pentru tratament pentru ca ai eliminat cauza principala si nu ar trebui sa mai ai asemenea dureri. Nu te mai trata singura.
Ai grija ca te poti alege cu tinitus de la casti si nu te va scapa nici un doctor de el, numai asculta muzica la casti in ear la maxim ca vei avea probleme grave, asta cu durerea o sa iti treaca, dar daca o sa incepi sa auzi un tiuit constant cu el vei ramane
Foloseste alt tip de casti nu de alea cu dopuri de preferabil de alea mari da nici la alea nu trebuie dat la maxim. Nu mai asculta deloc muzica cateva zile vezi cum te simti daca nu trece durerea mergi la alt orelist.
Mi am scos vata din urechi, și mi-am pus picături de Otipax în urechi, nu mă mai doare așa, noaptea de obicei mă ia din somn durerea cu tot cu măsele, toată partea dreaptă. Poate fi și de la aerul condiționat? Aerul nostru baga căldură și îi dau drumul când e frig in casă, îl țin cam 1-2 ore după îl opresc de obicei dimineața și seara. Mă gândesc că poate este și de la aerul condiționat. Nu mai ascult muzica la căști
Nu cred ca e de la aer conditionat e clar ca teo afectat muzica in casti, mergi la un orelist bun si vezi ce iti spune nu te juca cu asa ceva.si eu am probleme cu urechea dreapta de la muzica. mergi la medic nu mai amana