De obicei anxietatea vine și din frica oamenilor cu privire la viitor! Sfatul meu este sa nu te mai gândești atât de mult la ce va fi și încerci sa îți găsești diverse activități ca sportul, cititul, arta sau cantatul la vreun instrument
Ai trecut de la dorința de a face sex animalic la atacuri de anxietate? Te-au refuzat fetele de la IPJ?
Buna te pot ajuta daca vrei scrie mi pe mail sa te consolez am acceasi problema
Invata sa respiri cu plamanii la maxi gasesti pe Youtube filmulete... pe mine m-a ajutat!
Ia ataco si tu prin a evita tipul pierdut daca stai la bloc cred si Eu, la curte de abia ai timp sa te gandesti, eu de acolo vin. Axietatea e un duh rau care ataca fix atunci cand nu te astepti si poate veni la pachet cu lenevirea. Ca sa iesi e greu eu, tolutine sa iti recuperezi entuziasmul si pe tine însuți dinainte de starea asta. Si tine cu dintii de a te bucura de orice om si d naura in cu inima curata si zambet de primavara ca tot e sezonul
Înearcă să respiri adânc (inspiri 4 secunde, ții 4 secunde, expiri 6 secunde), să faci mișcare și să eviți cafeaua/stimulentele. Dacă persistă, discută cu un psiholog pentru ajutor specializat.
In timpul atacurilor de anxietate, numeste 3 lucruri ce le vezi in jurul tau, 3 culori ce le vezi in jurul tau si numara de la 1 pana la 10 si inapoi. Iti reduce pe moment atacul de anxietate. In rest, sa faci sport, si sa te hidratezi. Incerca sa nu te mai gandesti negativ, per total. Sper ca te-am putut ajuta.
anonim_4396 întreabă: