| mardeamor a întrebat:

De cateva zile am o problema.Am in fund(anus)ceva ca o carne mica nu ma deranjeaza deloc este mica insa imi este frica sa nu fie ceva mai grav iar la doctor nu ma pot duce acum deoarece sunt in italia si in zona mea nu sunt doctori buni pentru asa ceva de altfel nu as stii ce sa le zic si de aici vin abia peste 1 luna. ce sa fac? ce credeti ca am? avand in vedere ca nu ma epilez in zona aceea si ma spal numai cu protex. Fara mistouri va rogcrying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Ai probabil hemoroizi sau un polip, ar fi bine sa faci un consult chirurgical ca sa te lamuresti ce e exact.

| anad a răspuns:

Nu cumva ai hemoroizi? Ai grija la alimentatie(sa previi constipatia) pana te poate vedea un medic!

| mariazet45 a răspuns:

Http://www.sfatulmedicului.ro/......oizi_21368 am gasit ceva aici poate te intereseaza

| DeeDee a răspuns:

Daca nu te doare, cu siguranta nu sunt hemoroizi. Polipii sunt niste tumori care apar la nivelul mucoaselor. In cazul tau, este posibil sa fie un polip juvenil. El se poate ulcera, torsiona, infarctiza, autoamputa si elimina prin scaun. Daca este vorba de asa ceva, epilatul sau sapunul folosit nu au nici o treaba, polipoza fiind boala ereditara (intereseaza-te daca alt membri ai familiei tale au avut polipoza). Mai poate fi insa o mica inflamatie produsa cel mai probabil de un corp strain organismului (de exemplu, bacterii care se afla deja acolo si au inceput sa se multiplice pentru ca tie ti-a scazut imunitatea). Recomandarea mea este sa vorbesti cu un chirurg, sa te consulte ca sa incepi sa te tratezi din timp. Petru polip nu ar fi asa de urgent, dar daca e infece trebuie tratata repede. Succes si iti tin pumnii!

| Dominicc a răspuns:

Of off may adelina.
ataat timp cat nu te deranjaza si nu te doare. nu e nimic ce ar fi grav, daca ai avea dureri. usturimi sau altceva ai mai zice.
pai oricum consulta un doctor. ca o fi el bun sau "nebun" tot iti zice ceva.
trebuie sa existe o explicatie.
nu prea conteaza epilatia acolo neaparat.

| ingerash_2415 a răspuns:

Ai grija de tine fi m ai atenta cu corpul tau sper sa nu fie nimic grav stai linistita consulta un dermatolog...:*:*:*