| nustiuexact69 a întrebat:

De câteva zile am o stare de confuzie legată de viața, parcă nu mai văd niciun rost să trăiesc, ma simt ca într-un vis, nu mai înțeleg nimic ce se întâmplă înjur, mi se pare ciudat să stau cu alte persoane, mi se pare ciudat să mă mișc adică să merg dintr-o cameră în alta sau dintr-un loc în altul, ce credeți ca ar putea fi?;( sunt nebun?sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| vatadezahar24 a răspuns:

Nu, nu ești nebun, ești într-o perioadă de depresie mai puternică. Psihoterapia și un hobby te-ar ajuta mult!

| nustiuexact69 explică (pentru vatadezahar24):

Mă tot gândesc să nu îmi pierd controlul sau ceva nu vreau să înnebunesc am o familie bună o iubită pâinea lui Dumnezeu, nu vreau să îi pierd sad

| vatadezahar24 a răspuns (pentru nustiuexact69):

Nu o să îi pierzi, stai liniștit! Știu ce înseamnă să ai această frică și acest gând, dar crede mă ca este totul în regulă și nu ești nebun. Vorbește cu iubita ta despre ce simți, sunt sigură ca ea te înțelege cel mai bine!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iei cumva pastile care te ametesc?
cate ore dormi pe noapte?

| dullcat a răspuns:

Buna.Depinde de istoricul tau, ca asa cateva zile, prima vedere, nu par un motiv de alarma, poate fi doar o stare care va trece, nu? Nu avem de unde sti exact.Deci mai bine nu iti pune tu diagnostic si nici eticheta de nebun, e complet gresit si mai rau iti faci.Nu se va intampla nimic daca tu nu doresti cu adevarat sa se intample.Si din celelalte postari nu-mi pare deloc ca reiese intentia de suicid, ci dorinta de a trai! Asadar ai grija de tine si inconjoara-te de cei dragi, tine mereu legatura cu cineva, astfel incat sa nu te simti singur si sa dai curs gandurilor negre.

| LaviniuA a răspuns:

Esti plictisit poate? Mergi si tu pe afara ca e plin de gagicute misto happy ia sa vezi cum iti trece confuzia.