| Sofiathegirl a întrebat:

De cateva zile am remarcat ca am simptomele unei candidoze.Sunt o fire mai panicoasa si nu stiu cat de grav este, am programare la medic abia luni, astazi fiind vineri. Daca mai astept pana luni se poate agrava? Nu m-am confruntat cu ceva de genul pana acum.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

In nici un caz NU trebuie sa te panichezi fiindca asa zisa ''infectie'' denumita candidoza vaginala, de fapt NU reprezinta un BTS, adica o boala cu transmitere sexuala ci reprezinta o dereglare a florei vaginale. Se poate aprecia ca teoretic este foarte mica probabilitatea ca in urmatoarele 3-4 zile sa se agraveze starea ''pasaricii''tale. SanatatE!

1 răspuns:
| gheorghe699 a răspuns:

Nu,in general candidozele, trec cu un tratament indelungat ..si uneori revin, am avut si eu ..deatunci am invatat un lucru, cand merg la hotel am prosopul meu deacasa pentru zonele intime.