| neUtilizator a întrebat:

De cateva zile beau pastile "Ospen SANDOZ 1000". ieri a inceput sa imi fie greata, sa nu am pofta de mancare, am tot timpul senzatia de voma. aceste manifestari ar putea fi din vina medicamentului? ce as putea face? va rog sa ma ajutati.

p. s. medicul a zis cand mi-a dat reteta ca trebuie sa beau pastila timp de 7 zile, iar eu mai am 3

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Abh
| Abh a răspuns:

Greata este una din reactiile adverse ale Ospenului. Mananca de regim, fara prajeli, fara grasimi, pentru a nu da de lucru in plus ficatului tau. Nu te sfatuiesc sa renunti mai repede la tratamentul antibiotic, ai putea sa faci mai mult rau decat bine. Bea zilnic 2 l de ceaiuri, apa, cu lamaie ( taie greata), evita bauturile carbogazoase.

5 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Te rog sa studiezi cu atentie prospectul medicamentului in care se atentioneaza ca in cazul in care apar reactii adverse [greata, voma]tratamentul se va opri. Prezenta la medic este obligatorie.

| Lora a răspuns:

Fa o pauza de-o zi sa vezi cum te simti fara pastile

| emy a răspuns:

Probabil ca da.Si eu, cu vreo cateva saptamani in urma, am facut o criza biliara din cauza asta.Acum e drept ca eu am luat Ospen de 1500000 la 8 ore, dar si asta de 1000000e puternic. Cel mai bine este sa mergi la un medic.Multa sanatate si succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am luat de aseara Ospen 1000 pentru durerea ingrozitoare de gat! straight face
Si eu mai am cateodata senzatie de greata, dar e din cauza ca beau apa ''gal gal'', nu cred ca e din cauza lor! La mine chiar au efect.

| Anime_3782 a răspuns:

Sfatul meu este sa nu le mai iei pentru ca pot provoca multe daune corpului tau si sa te duci la un doctor ca sa-ti faca un consult si sa fi optimista pentru ca totul o sa fie bine big grinbig grin ai grija :*:*