| sayurik a întrebat:

De cateva zile bune imi simt buzele foarte dezhidratate, si aspre..Beau multe lichide, in unele zile beau mai mult de 2 l doarece am 3 luni de zile de cand fac si un tratament cu un medicament care are efect diuretic si sunt obligata sa consum multe lichide. Sa fie oare un efect al dezhidratarii produs de medicament? Am aplicat diverse balsamuri pentru buze, ulei de masline si chiar o crema cu antibiotic, fara niciun efect insa.Ce altceva as putea sa mai fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| JeSuisElle a răspuns:

Mie mi se uscau buzele de la unele balsamuri, du-te la un magazin naturist sau la o farmacie.

2 răspunsuri:
| musickid440 a răspuns:

Pai, este posibil de la medicamente, dar nu-s sigura thinking Daca te-ai dat cu strugurel si balsam de buze si tot nu trece, du-te la doctorul care iti da acel tratament si intreaba-l daca are vreo legatura. Succes.

| pinacolada4 a răspuns:

Pentru hidratare nu este suficient sa bei lichide, trebuie sa consumi si grasimi sanatoase de origine vegetala. Cred ca si ceaiurile de plante sunt bune.