| laudima22 a întrebat:

De câteva zile, cam 2-3 zile, nu vad scrisul clar la televizor, pe telefon, adică îl văd dar nu clar cum ar trebui, parca am ceva pus pe ochi. Și după ce am ieșit de la duș aveam ochii roșii și mă dureau tare, treaba asta am avut după ce am stat pe telefon, nu știu la ce mă uitam, pe YouTube parca și deodată nu mai vedeam clar adică era cu ceață așa, și ochii mă dureau și când apăsăm pe ei mă usturau. Ce-i drept eu stau și cam mult online sa cauzeze asta. Vad de văzut, dar nu clar mă repet, dar scrisul îl văd, dar încețoșat așa. Ce sa fie? M-am pomenit așa dintr-o dată. Până acum nu am avut treaba asta. A, și mai demult am vrut să mă uit la soare fix în el, fără ochelari, dar nu cred că are treabă, asta a fost cu mult timp în urmă. Mulțumesc! Ce sa fie oare!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Este vremea sa arunci telefonul, daca nu intelegi ca nu este voie sa stai pe telefon mai mult de 5 minute odata la cateva ore.
telefonul s efoloseste ca sa suni, s aprimesti apeluri sau sa trimiti mesaje NU sa privesti la tevezior prin telefon, nu s apetreci mai mult de 5-10 min pe zi, pe telefon.
Asa dintr-o data nu se pomesnte nimic, ci s-au adunat zile si nopti petrecute pe telefon si ti-a afectat nu doar vederea ci si creierul.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

„A, și mai demult am vrut să mă uit la soare fix în el, fără ochelari, dar nu cred că are treabă, asta a fost cu mult timp în urmă."
Cât de putin a avut treabă.
Ai nevoie de ochelari. Mergi la un consult oftalmologic.

| gabicoo a răspuns:

Ai fumat recent - ceva dubios?

| Mindfulness a răspuns:

Cred că ai un corp străin în ochi, du-te la un oftalmolog.

| laudima22 explică (pentru Mindfulness):

La ce te referi când spui corp străin în ochi?

| StudentLaMedicina a răspuns:

Sună ca un glaucom. Roşeață, durere, scăderea calității văzului. Trebuie să vezi un oftalmolog chiar azi.