Ai probleme cu giroscopul dar vorbesc serios, ai probleme la urechi, dar la partea asta cu echilibru cu giroscopul.
Acolo in urechea interna, omu si animalele au un fel de giroscop, adica cand te deplasezi capu se misca si daca nu ar fi sistemul asta, s-ar intampla ce spui tu ca experimentezi acum, imaginea nu mai sta in loc se duce de colo colo dupa cum se misca capu.
Mergi la un doctor ceva, sa nu ai ceva infectie pe acolo.Acolo este un sistem de canale in care se afla un lichid, cand capu se misca acel lichid se delaseaza si nu stiu ce atinge, chestii nu complicate dar trebuie sa vezi ceva poza si sa citesti, sa iti faci o idee.
Eu am citit din intimplare, imi amintesc asa in mare cum sta treaba. Poti vedea si pe Youtube chestii video, au facut unia experimente cu camere video, una normala si alta conectata la un giroscop sa arate exact cum se intampla si la oameni si animale.
Chestia asta de la ureche este conectata cred cu ochii si cu creierul mic, nu mai stiu sigur, dar el este responsabil de fixarea imagini, adica sa stea sa nu se duca dupa cum se misca corpu, se numeste cred ca "Sistemul Vestibular" asta lucreaza ca un giroscop.
Cel mai indicat este sa mergi la doctor, asa pe net nu rezolvi problema, chiar daca ar fi sa zici sa nimereasca careva cauza.
Mergi la un oftalmolog. De cele mai multe ori problemele legate de vedere sunt de domeniul oftalmologului, sau al neurologului.
Exclus consumul de droguri, dar daca esti prin cei care fac asta, iti recomand cu toata inima sa te opresti si sa cauti ajutor, pentru ca iti vei distruge viata.
Dar eu nu fac d-astea boss