| Ara8890 a întrebat:

De câteva zile fac treaba mare cu sânge si uneori chiar si când fac treaba mica când mă şterg am sânge pe hârtie...nu stiu ce poate fi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Hemoroizi de fel, bea mai multa apa, nu sta jos perioade lungi de timp fa miscare mai multa

| mgtow a răspuns:

Cancer de colon poate sa fie in cel mai rau caz

| romeo78 a răspuns:

Și cât timp vrei să mai sângerezi? Până chemi salvarea sau o cheamă alții și ajungi pe un pat de spital?
Auzi, câteva zile scaun, urinare cu sânge! Apropo, nu ai amețeli, stări de somnolență, stări confuze?

| Ara8890 explică (pentru romeo78):

Ba da le am pe toate...

| JustDeedee a răspuns:

Cel mai bine este să îți faci o programare la medicul de familie și să vorbești cu acesta despre problemele tale pentru că din răspunsurile de aici mai mult te vei stresa, iar noi nu suntem medici happy

| Violleta2022 a răspuns:

Pot fi hemoroizi.
Va trebuii sa schimbi un pic dieta si ce mananci zilnic, fiindca constipatia poate produce ranirea sau ruperea intestinului gros si asa apar sangerarile.
Mananca mai multe ciorbe si supe, compoturi, bea 2 litri de apa pe zi si fa miscare.

| Yohei a răspuns:

Mai bine te duci la un doctor si intrebi!