| Adrianacherry a întrebat:

De câteva zile fac treaba mare subțire și greu, am luat dulcolax și tot subțire și greu am făcut chiar dacă scaunul a fost moale și am balonări și nu prea am pofta de mâncare. Care ar putea fi cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Krax256 a răspuns:

Fa o cura de cateva zile cu zeama de varza.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Dulcolaxul iti permanentizeaza starea! este cazul sa treci pe ceai de menta!

| MichaelTeach a răspuns:

Iti recomand sa consulti medicul de familie pentru a-ti da niste sfaturi despre ce trebuie sa mananci in urmatoarele zile. Trebuie sa urmezi o dieta anume. Sunt multe lucruri pe care trebuie sa nu le mananci sau sa le bei. Poti sa bei ceaiuri, o banana sau un mar nu strica, chiar este indicat in astfel de situatii. Iti dau un sfat si suna cam asa: nu mai lua medicamente dupa auzite pentru ca iti pot face mai mult rau decat bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine ti-a prescris durcolax? :/

| emy a răspuns:

Buna ziua draga! De ce nu mergi la un medic internist? Acesta este cel mai in masura sa-ti spuna ce ai si sa-ti dea, eventual, un tratament. Multa sanatate iti doresc! Te pup si sa ai o zi frumoasa si o saptamana minunata! kiss