anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De cateva zile ma cam doare burta acolo jos. Ma doare putin cateva crampe si dupa imi curge aceea scurgere albicioasa si simt cand imi curge adica ma simt umeda. Si cand merg imi curge si cand stau mereu aproape. Dar nu este abundenta. Si din iunie imi curge aceasta scurgere.Mentionez ca nu am ciclu menstrual. Am 11 ani. Cateva sfaturi va rog. Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnaBejenaru a răspuns:

Pai,felicitari.O sa ai, poti sa te pregatesti din timp, sa-ti cumperi ceva absorbante:*

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Corpul tau se pregateste pentu venirea ciclului menstrual

| Azµre a răspuns:

Spune-i mamei tale nu e normal!

| Adinutzzaa a răspuns (pentru Azµre):

I-am spus mamei si a zis ca este normal. Am intrebat-o si pe matusa mea care este asistenta si spus ca ma pregatesc pentru venirea menstruatiei. Si am si o colega in clasa care i-a venit si a avut aceleasi simptome cu ale mele.

| Azµre a răspuns (pentru Adinutzzaa):

Atunci dacă mama ta a văzut înseamnă că nu e nimic. Dar dacă consistența acesteia se schimbă, devine brânzoasă ca iaurtul sau capătă miros urât să spui mamei.

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Adinutzza, fata mare, ai deja raspunsuri

| Ionutzu0077 a răspuns:

Dupa parerea mea cred ca acum incepe perioada cand o sa ai si tu ciclul menstrual, incepi sa cresti si de aceea te manifesti asa e ceva normal si cum spunea si Annya pregateste-te din timpwinking