| Denisa_Alexandra_2001 a întrebat:

De cateva zile ma doare capul, dar nu foarte tare simt o presiune in el si mai am momente cand ma dor tamplele. La ochii cand ma focusez nu se mai vede imaginea clar si cand ma trezesc vad in ceata pentru un timp bunicel, mai am momente si in timpul zilei mai am momente cand vad bulversat si sunt irascibila, ma deranjeaza foarte repede un lucru, nu pot sa il ignor daca e catusi de putin deranjant trebuie sa ma iau de el.

Din ce cauza poate fi? As prefera sa raspunda cei care au o vaga idee.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| romeo78 a răspuns:

Eu am spondiloză cervicală cu RMN făcut! Ceea ce descrii este de competența unui medic neurolog! Ar fi bine, luni să luați un bilet de la medicul de familie și să mergeți la neurologie. E ceva destul de grav, iar cu cât amânați, ajungeți, în cel mai fericit caz, la UPU.
Sănătate!

| oz_1736 a răspuns:

Poate ai nevoie de ochelari. Ai spus prea putine detalii. Fii atenta cand incepe durerea. Te uiti la tv, pc, telefon