Buna,
Durerea de cap poate sa fie cauzata de faptul ca nu ti-ai aerisit creierul. Insa poti sa deschizi zilnic geamul pentru a schimba aerul din camera, o poti face timp de 30 min max/ 2 ori pe zi.
Avand in vedere vremea rece de afara, cred si eu ca nu te risti.
Daca durerile de cap continua sa iti faca probleme poti consulta totusi si un medic, sa nu fie vreo problema medicala la mijloc.
Multa sanatate si sarbatori fericite!
Da poate fi si de la asta...Eu si dupa ce alternez caldura cu frigul imi provoaca dureri de cap, adica tine doar cateva secunde, ca o "zvacnire". Iesi putin la aer, macar pana la magazin.
@alllinna ce legatura au analizele coprocultura si coproparazitologic care sunt analize microbiologice din fecale pentru determinarea parazitilor din intestin sau determinarea anumitor boli (salmonella de exemplu), cu activitatea creierului?
Dar cum potii sta in casa atita timp? Chiar daca nu mai ai nici un prieten, amic, cunoscut, poti iesi si singur(a)macar la o plimbare intr-un parc, ceva...
Poate sa te doara capul si de la calculator, sau poti sa ai o raceala.
Eu de cand a venitvacanta aproape in fiecare zi am iesit pe afara, chiar si acum cu frigul asta de inghata pitrele si tot nu ma doare
Ppoate fi si de la asta, poate fi si de la frig... poate fi si de la o sinuzita.