| alexandraz311 a întrebat:

De cateva zile ma doare capul în partea cefei si imi este foarte rau. Am facut tomografia si a iesit foarte bine dar pe mine inca ma doare. Nu stiu ce am. Cine poate sa imi spuna ce am si de ce? Ps nu am stat in curent

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| awspam a răspuns:

Un medicul de familie ai vizitat?

| Nelushu a răspuns:

Salut. Daca te doare de mai multe zile, si termenul "imi este foarte rau" inseamna stare de grata, ameteli, uneori fotofobie (nu suporti lumina), s-ar putea sa ai o migrena. Termenul este des folosit la orice cefalee, dar gresit inteles. Durerea migrenoasa poate cuprinde o parte a craniului, sau zona cefei etc, si se asociaza cu simptomele de mai sus plus uneori probleme de vedere (se numeste migrena cu aură). Se poate incerca cu Quarelin tablete sau Sumacta, tot tablete. Desi lucrez in domeniul medical, raspunsul nu este oficial, e doar o parere pur personala... de recomandat sa mai consulti un medic. Sanatate.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Tensiunea ti-ai verificat-o? urmezi un tratament ceva? nu ezita si cere sfatul medicului de familie...
O zi buna sa aihappy