| viatadecacatt a întrebat:

De cateva zile ma doare tot capul si maseaua.Nu mereu, cateodata ma lasa, apoi iar ma ia si durerea nu e puternica dar reuseste sa imi strice dispozitia. iau paracetamol dar nu e nicio schimbare. Vreo ideebig grin?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Didw a răspuns:

Cred ca este o nevralgie.Incearca sa mergi la un dentist(cand ai timp). Probabil ca iti creste o masea :d sau ai vreo carie. Sanatate! kiss

| deejayra a răspuns:

Cred ca e o nevralgie... off cate nevralgii am indurat eu pana sa imi fac maseaua.Ma durea toata partea pe care aveam maseaua, inclusiv tampla. Daca ai vreo problema cu maseaua, ar trebui sa te duci la dentist.Pana atunci, incearca cu antinevralgic

| viatadecacatt explică:

@αηjеlιqυе de la mine una ai primit folositor happy.

Răspuns utilizator avertizat
| Frogie a răspuns:

Aceeasi problema o am si eu de cateva zile, numai ca mie in creste ultima masea de minte si e cam dureros. Ma doare toata partea dreapta a fetei! Incearca cu un algocalmin, mie mi-a mai calmat din durere. Eventual, daca nu`ti trece, du`te la medicul stomatolog; e cel mai indicat!

| Frogie a răspuns:

Pot stii pentru ce am primit nefolositor si stupid? straight face

| lacrima_4340 a răspuns:

Nervul maselei tale vrea sa iasa, iar tu nu il ajuti. Adica, mergi de graba la un dr. stomatolog. Pana atunci ia un Ketonal, iar daca te hotarasti sa mergi la dr. sa nu-l iei inainte cu vreo 6ore, ca ar trebui sa-ti faca o anestezie pentru. ce ai, iar daca iei calmantul inainte nu-si mai face efect anestezia. Fa-ti curaj si mergi!

| sharpeyhanna a răspuns:

Cred ca e o nevralgie du-te la dentist sau folosescte sensodyne