Fa-ti analizele de sange. Poate fi anemie, de la caldura, lipsa de vitamine sau altceva, depinde.Mergi la doctor! Ia niste multivitamine de calitate si vezi daca e mai bine intre timp.Dar nu neglija mersul la un control si la analizele medicale.Numai asa poti afla ce ai.Sanatate!
Hah eu mereu am ameteli f mari si ma arunc in pat... de cand m.am nascut.
Si analizele sunt bune.
Pnm stie ce e...o sa mor
Mănâncă mai des sfecla da cea cumpărată de la țărani nu găsită în magazine.
N-am bani )), am depresie, nu ies afara... let me alone...
Păcat ca nu ești din același oraș cu mine... Te scoteam eu la un film ceva ... Apropo eu sufăr de 12 ani de depresie dar asta nu înseamnă că trebuie să stau numa în casa. Ar trebui sa ieși cu prietenii trebuie sa ai măcar un prieten
Eh, fiecare cu viata lui. Cel mai bine e sa nu judeci pe nimeni fiindca nu stii de ce face sau nu face, un anumit lucru. Si fiecare trebuie sa isi rezolve problemele lor nu ale altcuiva.
Pace
Mergi si fa-ti analizele, pe timpul asta e recomandat sa bei cel putin 2l de APA, nu de suc.
Posibil sa fie si o lipsă de vitamine cum ar fi fier sau calciu. Alimentează te bine cu fructe si legume hidrateaza te corespunzător, iar dacă starea ta durează mai mult de 2 3 saptamani e indicat sa faci niste analize.
Deeaandreea9156 întreabă: