| Pandixdaria a întrebat:

De cateva zile ma mananca zona intima, si imi curge ceva de acolo. Dar nu am unghii galbene sau alte stări care sa arate ca am Candida. Oare ce am si cum pot scapa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Unghiile sunt galbene in infectia unghiei cu Candida. Tu te plangi de simptomele unei infectii genitale, nu unghiale. Foarte rar ele survin concomitent.
In alta ordine de idei, ai o infectie genitala. Ea poate fi cu Candida, cu bacterii intestinale, cu bacterii sau paraziti trimis pe cale sexuala. Nu putem sti fara consultatie ginecologica.
E important sa ajungi cat mai repede la emdicul tau ginecolog (termenul optim este in 48 de ore de la debutul simptomelor, dupa aceea fiecare zi contand enorm)

2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce treaba are candida de la unghii cu candida vaginala?
Dar cum nu stii ce infectie ai in vagin, te sfatuiesc sa mergi al ginecolog, sa-ti faca o analiza a secretiei.

| francut a răspuns:

Ai alta boala venerica. Mergi urgent la medic.