Ti-am vazut citeva raspunsuri de pina acum si am observat ca reactionezi cu calm si seriozitate. In spiritul " portretului" cred ca luni o sa mergi la medic.
Pina atunci, incearca sa faci o gargara cu ceai caldut ( nu fierbinte!) de musetel si galbenele.
N-o sa-ti treaca daca ti-ar trebui antibiotic, dar macar se mai calmeaza iritatia.
Nu, doar că în cerul gurii nu poţi să faci rană făcând sex oral unei fete.
Ai auzit de medic? de ce astepti ca niste necunoscuti sa-ti raspunda la niste intrebari? PATETIC!
Patetic pentru tine, frate. Eu nu făceam altceva decât să cer un sfat, pocitule şi înainte să comentezi la întrebările mele mai uită-te că am precizat de "doctor", ţi-a dat Dumnezeu ochi şi minte. Foloseştei în p**** mă-tii! Nu te mai lua de mine fără motiv. Pfu! Cretinule!
Si mie mi-s-a intamplat asta eu am fost la doctor si mi-a zis sa stau 2 zile in casa sa nu am contacte cu alte persoane gen sa sarut pe cineva sau sa ma aproprii de cineva
Imi pare rau pentru situatia ta, dar nu intreba pe TPU! Multi oameni te pot induce in eroare, astfel se poate agrava.
Mai bine consulta-te cu doctorul!
E o iritatie. nu stiu exact ce poate fi dar bea mult ceai caldut si vezi daca se vindeca. ia si niste propolis.
Ei haide nu fi rautacioasa cu omul. Poate stia careva de aici un remediu natural. Eu stiu ca asta ti se intampla daca urmezi o dieta vegana. Corpul cum are lipsuri trebuie sa primeasca nutrientii care ii lipsesc. Daca asta i s-a intamplat si celui care a pus intrebarea. Sfatul meu este sa aiba o dieta echilibrata: lactate, carne (carne usoara mai frecvent), oua, legume (in special cele verzi) si fructe. Modul in care prepari mancarea, de exemplu mai bine sa manci fiert si alimentele sa fie moi. Binenteles trebuie hidratare corespunzatoare cu lichide la temperaturi agreabile (nici fierbinte, nici foarte reci). Apoi daca mai sunt probleme dupa o saptamana, poate vizita medicul, pentru ca e posibila o gastrita.