| Elena11Che a întrebat:

De câteva zile mi-au apărut niște umflaturi (exact ca si ciupiturile de țânțar) care ma mănâncă. Interesant e ca sunt doar in zona gleznelor si încheieturilor mâinilor. Menționez ca am 12 ani si am avut varicela. Poate fi o alergie la ceva? Poate fi rubeola/rujeola?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| BeautifulSunflower a răspuns:

Poate ai facut o intoxicatie usoara la o mancare, daca era varicela iti aparea pe tot corpul si puroi in gat, la fel si la.rujeola, rubeola, pojar

| dermdoc a răspuns:

Buna Elena,

Datorita faptului ca ai doar 12 ani si ceea ce ti-a aparut pe piele poate fi orice (de la eczema, la exantem viral, la lichen plan, etc) sfatul meu este sa-i arati mamei tale sau tatalui tau si sa mergeti impreuna la dermatolog. Succes!