| nikolettta a întrebat:

De cateva zile mi-e foarte cald fara motiv,mi-e greata fara sa mananc ceva diferit sau care ar putea declansa si ma doare capul pe ambele parti, ascutit deasupra urechii. Uneori fac si febra fara a fi racita sau ceva.Am sa ma duc si la medic daca mai continua dar as vrea sa stiu macar orientativ la ce sa ma astept.
Multumesc si fundita

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Cel mai probabil, o infectie in corp.

2 răspunsuri:
| asddfuhsJ3 a răspuns:

Sunt foarte multe posibilitati, cel mai bine ar fi sa te duci la un medic cat mai repede nu sa astepti raspunsurile unor straini

| ywar a răspuns:

Verifica ganglionii submandibulari. Sunt umflati? Dor? Daca ganglionii sunt umflati, e o infectie in corp pe care trebuie sa o detectezi.
Ar putea fi o boala a sarutului? Zic. nu stiu, e doar presupunere. Fugi la medic, eventual prin camera de garda a unui spital, etc. Sanatate si curaj!