| deuceD a întrebat:

De cateva zile simt o durere in zona testiculului drept care se revarsa in coapsa, de asemenea vasele care fac legatura cu testiculul drept sunt mai dilatate. Nu stiu ce am...Varicocel sau Hernie..sau o simpla durere care o sa dispara odata cu trecerea timpului.(parca fac o legatura cu faptul ca am luat in ultima saptamana eurovita multi vital a-z care are ginko biloa-100% dzr) Precizez ca am 16 ani si daca e important ma masturbez destul de des.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| onasis1961 a răspuns:

Nu cred ca este de la masturbare, daca ai face sex? Cred ca te.ai lovit sau ai purtat ceva foarte stramt.

8 răspunsuri:
| Numb a răspuns:

Poate fi inceput de hernie. Te doare cand te atingi in acea zona?

| Azµre a răspuns:

Masturbarea poate fi o cauză. Mergi la medic!

| Mihaela1964 a răspuns:

Mergi la medic, poate fi hernie, apendicita sau altceva. N-are legatura cu masturbarea, oricum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Poate fi hernie.
Te duci la medic.
Te pup!

| deuceD explică:

Nu prea ca este o sectiune de vreo 10 cm, in jos pe picior. Ma deranjeaza si acum

| deuceD explică:

Mii de multumiri, m-ai ajutat enorm!(lol)

| Comediantul a răspuns:

Prea multe detaliilaughing
Am patit si eu ceva asemanator. La mine a fost torsiune de testicul si vezi ca este destul de grav daca nu este trata. Asta inseamna ca testiculul se rasuceste, vasele se incalcesc motiv pentru care se umfla si te doare si se poate chiar sa se necrozeze.
Ar trebui sa mergi la un doctor sa te verifice urgent. Daca ai torsiune, o sa te opereze si iti da drumul a doua zi.
Operatia e foarte usoara, nu o sa simti nimic pentru ca te adoarme, nu exista nici un risc al operatiei.
Nu are legaura cu masturbarea da ai de grija sa nu te prinda prietenalaughing
Toate cele bunewinking

| madii4 a răspuns:

Du/te @ medicwinking