| Denisa a întrebat:

De cateva zile sunt foarte stresata si suparata. M-am certat foarte tare c fostul iubit(pe care am realizat acum ca il iubesc), ma cert incontinuu cu mama. Prietene foarte bune am dar nu imi place sa imi spun ofurile. Azi am cam plans si la fel, m-am stresat tare. Am fost sa mananc in urma cu 2 ore si am ametit foarte tare, mai ca am cazut jos. Sa fie de la stres?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Iti creezi singura situatii stresante, iar sanatatea ta are de suferit.

| BruneTTe a răspuns:

Sigur de la stres. nu te mai agita aiurea. Toate se rezolva pana la urmahee hee

| enchanted a răspuns:

Problemele inimii din dragoste sunt grele, te certi degeaba cu mama ta, trebuie sa vb cu fostul iubit si sa ii spui ceea ce simti si astfel vei vedea, din comportamentul lui, daca sigur este omul pe care il doresti alaturi, de multe ori dupa ce pierdem ceva sau pe cineva suntem ofticate pe noi insine, poate nu este iubire ce simti acum, stai linistita si chibzuieste mai bine, analizeaza bune si rele si arunca o privire in viitor si vezi daca el se incadreaza bine in peisajul inimii tale

| Adelina04 a răspuns:

Clar! Toti trecem prin perioade din astea numai ca asupra unora au un impact mai puernic asa si tie. Ai putea consulta un psiholog totusihappy
Bea mult ceai de tei e linistitor si incearca sa nu mai bagi in seama. Fa lucrurile care te relaxeaza pe tine cel mai mult. De exemplu pe mine ma relaxeaza privitul stelelorhappy. Oricum vei vedea ca iti va trecehappy
Bafta*:*

| Laurici :x a răspuns:

Da, de la stres si de la oboseala!
nu iti mai fashe atatea probleme!
zambeste! bucura-te de vacanta cat mai este!

Răspuns utilizator avertizat
| Elenushk a răspuns:

HEy tipo happy
de la stress dara, ai grija cu "iubirea asta"... iubirea nu e deloc rea. oamenii sunt buni sau rai. iubire e frumoasa! nu trebuie sa suferi, si suparata? stresata? din cauza asta?! huh'. nu trebuie deloc, totul se poate rezolva cu "calm" tongue

| aLekSs a răspuns:

Poti mai bine sa ai grija pentru ca de la stres ies cosuri si cel mai bine este sa treci peste asta sau sa incerci sa te razbuni big grinbig grinchiar dc nu e in tot deauna o metoda prea indicata:;