. i-a vitamine(mg, ca, d, c, fier)Omega 3... fa sport(du-te la aerobic)...dormi mai mult daca te ajuta si nu mai invata asa de mult(daca obisnuiesti sa inveti mult)
2. daca cineva ii in depresie(Inainte sa mearga la doctor pentru un tratament)sa incerce sa ia 1-2 cani sunatoare/zi timp de 2 saptamani/1 luna. el este cel mai bun antidepresiv(sub foarma de ceai)
3.nu te mai stresa pentru nimic... IARTA, iarta oameni care iti fac raul, destinu' tot si Zambeste ofera oamenilor ceea ce tu nu ai :un sfat, multa dragoste, protectie, lucruri
4.roaga-te Lui Dumnezeu si spune ca ai nevoie de El(El o sa se bucure)si o sa vina sa te ajute la TOATE probleme. le va lua deasupra ta, si le va pune Lui, acolo jos la cruce.prin simplu fapt ca ne asteapta o imparatie si stiind ca Dumnezeu ne iubeste nespun ar trebui sa zambim
multa dragoste!
Fa'ti niste analize pentru ficat. Sigur e ceva cu ficatul, pentru ca el da oboseala cronica, de obosesti si daca mergi pana la baie. Crede'ma ca am avut. Neaparat fa'ti o hemoleucograma.
Eu iti recomand sa te duci la medicul de familie sa vezi ce iti recomanda, poate iti face si analizele si vezi ce se intampla, am avut si eu astfel de probleme, am fost la medic si mi-a zis ca am avut lipsa de calciu poate asta este si in cazult tau iti va da cateva vitamine si te vei simti mult mai bine.