| Komano a întrebat:

De cativa ani am o problema care apare si reapare, am matreata,de asta nu am scapat si am rosete in cap care ma ustura foarte tare,mai ales pe caldura asta,plus ca daca nu ma spal zilnic pe cap a doua zi parul este foarte uleios. Paradoxal daca dau cu ulei,de migdale, de exemplu, nu ma mai ustura. Am citit ca e dermatita seboreica, exista ceva gen nidoflor sau vreun remediu naturist pentru asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Lanfarmacie gasesti tot felul de sampoane-tratament ( marca vichi, roche etc ) pentru matreata. Functioneaza pana la un punct ulterior va trebuii sa il schimbi sau sa intrerupi o operioada.

| CassiusAlexander a răspuns:

Naturist nu prea.
Eu unul am făcut așa, mi-am luat un șampon Vichy anti mătreață și am scăzut numărul spălărilor pe cap. Mă spăl doar când revine mătreața, adică de 2 ori pe săptămână. Între timp nu mai folosesc alt șampon, doar conditioner(recomand) și apă. Merge foarte bine!

| Olsen a răspuns:

Dermatita seboreica. Apare din cauza stresului, anxietății și a alimentației, încearcă sa devii vegetarian și sa te speli pe cap cu șampon NIZORAL.

| Alexnix1 a răspuns:

Du-te la farmacie.