| YoMaMen a întrebat:

De catve zile, am urechea infundata si aud un zumzet... Nu stiu ce sa fac, i-au niste picaturi mi-a mai desfundat-o, dar nu de tot. Vreo idee? Ceva babesc, nu stiu o recomandare! FUNDA.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MacklemoreTheBest a răspuns:

Poate, ai un dop de ceara. Mi s-a intamplat si mie, tot asa era infundata si se auzea un zumzet. Nu ti-a intrat nimic in ureche si pur si simplu asa se intampla cand se topeste ceara aia, fiindca cu siguranta ai un dop de ceara. Poti sa continui tratamentul cu picaturi, sa vezi ca se va rezolva. FUNDA?

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Trebuie neaparat sa mergi la un cab. ORL. eventual sa faci o audiograma si o timpanograma.
Te pup!

| PickUp a răspuns:

Salut!
Pai poate ti-a intrat ceva in ureche si ti-se infunda mereu!
Poti sa ai si HiperTensiune...
Poti sa fii facut un dop de ceara!
Cel mai bine este sa te duci la doctor sau sa iei cu o seringa apa calda si sa o bagi in ureche.(In cazul in care ai un dop de ceara!)
Bafta!
Funda?big grin

| OannaPaullaa a răspuns:

Poate ca ti-a intrat o musca sau ceva ce zumzaie in ureche.Mai bine mergi la doctor.