Avocado-ul nu este bun cand il mananci gol. Trebuie sa il pisezi(fara sambure evident), dupa care pui cativa stropi de lamaie, niste busuioc, piper eventual, sare si amesteci bine si dupa aceea il intinzi pe paine. E foarte bun asa, mai ales daca il combini cu oua sau rosii. Incearca! ^^
Fiind este un fruct gustos si foarte anatos.
Este dezgustator doar pentru cei "cu probleme", nu pentru restul omenirii.
Nu stiu citi adorma ce spui, este foarte mult consumat de cei care au crescut cu acel fruct, mexicani, hispanici in general lor le place avocado.
Gustul nu-i asa de oribil, dar nici placut nu este, dar se foloseste cu alte chestii in combinatii, nu maninca nimeni avocado ca pe mere.
Legat de beneficii are beneficii ca oricare alt fruct sau leguma, adica nu-ti face nimic, mai exact, daca te referi sa ajute la ceva, mai altfel decat ajuta si alte fructe.
Cine spune altceva, is povesti.
Pai nu musti din el ca dintr-un mar.
in diferite combinatii e ok.Eu am facut si maioneza
Oricum nu e obligatoriu sa iti placa.
Eu personal am mâncat avocado fie ca ingredient într-o mâncare, fie mușcând din el fix așa , și pot să confirm că dacă îl mâncăm crud, pe lângă gustul său special, este și sățios și parcă nu ne vine să mâncăm multe deodată ca pe mere !
Nu știu despre ce vorbești, eu de când am descoperit avocado îl ador, mănânc de regulă gol sau mai rar îl pun în salată, e genial la gust.
E marfa de import, nu e in ADN-ul nostru. Te inteleg si simt la fel ca tine.
Daca nu-ti place, nu trebuie sa-l cumperi si sa-l mananci.
Dar nu e cel mai dezgustator fruct
Cel mai dezgustator e Durian-ul. Miroase a picioare
In primul rand asigura-te ca era avocado chestia care ai gustat-o, apoi ca nu era deja alterat.
Credeam ca numai mie nu-mi place. Si eu ma intreb de ce il consuma. Poate ca la noi e adus crud si de aia e asa?
Avocado este iubit de mulți oameni din mai multe motive, chiar dacă gustul său nu e pe placul tuturor. Este considerat foarte sănătos datorită conținutului ridicat de grăsimi bune (grăsimi mononesaturate), care pot ajuta la sănătatea inimii. De asemenea, este bogat în vitamine (K, C, E, B5, B6) și minerale precum potasiu și magneziu. Textura cremoasă și versatilitatea îl fac popular în preparate cum ar fi guacamole sau toast cu avocado. Totuși, dacă nu-ți place gustul, e normal – nu toate alimentele sunt pe placul tuturor, iar avocado are un gust blând, aproape neutru, care poate părea neinteresant sau chiar dezagreabil pentru unii.
Poate că ar fi mai ușor de consumat în combinații cu alte alimente care îți plac, ca să îți schimbi părerea despre el. Eu de exemplu îl toc bine, și îl amestec cu ceapă roșie, și îl întind pe pâine, și pe lângă imi fierb și două trei ouă. Încercă și tu