Probabil ai avut un eveniment neplacut recent si te gandesti la acel lucru care ti-a provocat o teama si de aici poate rezulta acest stres launtric care nu te lasa nici noaptea in pace, eu de pilda cand am facut accident cu masina am visat o luna incontinu crocodili, probabil ai avut si tu ceva care te-a bulversat si te manifesti in acest mod
In primul rand daca te uiti la filme horror te-as sfatui sa le mai lasi si inainte pana sa te bagi la somnic iesi 5 minute afara si apoi bea un pahar de apa sau un ceai ce preferi si apoi o sa mearga. Asa am procedat si eu inainte si acum nu mai am . Pe mine m-a ajutat
Se poate sa fie pe fond de stres. Daca nu trec, poti vizita medicul psihiatru pentru niste somnifere. Te vor ajuta sa dormi mai bine si cosmarurile vor disparea.
Visezi in functie de dorintele, poftele sau temerile tale cele mai aprige, launtrice.
Coşmarurile sunt rezultatul nesiguranţei, fricii sau geloziei. Dacă suferi de ceva din acestea, este normal. Dacă nu, înseamnă că pur şi simplu trăieşti într-o perioadă în care ai coşmaruri. Nu trebuie să te panichezi.