| greenmoon a întrebat:

De ce am dureri de cap puternice si ma simt slabita cand vin de la scoala? in timpul liber nu se intampla asta. am program de la ora 8 la ora 14 si mananc dimineata. (mananc sanatos de fel, insa uneori mai exagerez cu dulciurile, dar de un timp le-am lasat si credeam ca o sa contribuie la starea mea de bine si ei bine, nu a contribuit.)
ce se intampla? ce pot face? nu iau pastile si chiar daca as lua, nu e o solutie de lunga durata, am dureri de cap in timpul scolii si apoi imediat cum ajung acasa si nu mai sunt in stare de nimic.
fara glume odios de stupide, va rog, mersi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
cred ca ai facut abuz de dulce si organismul tau s-a invatat cu el..ar fi bine sa consulti medicul de familie si eventual sa iti verifici glicemia. factori pot fi destui, dar un control de rutina, nu strica
O seara bunahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Nu este deloc bine sa exagerezi cu dulciurile!
2. Posibil sa ai o cadere de calciu(cine stie?)-pentru asta ai nevoie de analize sau macar de un consult medical.
3. Daca starile de moleseala continua treci pe la medicul de familie(posibil sa te sfatuiasca m-ai bine)

| AndradaE a răspuns:

Ar putea fi de la ochi sincer. Ar trebui sa-ti faci un control, poate ai nevoie de ochelari. Am auzit de multi oameni care se plang de dureri de cap la scoala, probabil din efortul de a citi si a scrie cu vederea putin slabita. Daca nu e asta, poate fi caderea de calciu si niste analize ti-ar clarifica asta. Sa incerci sa iei vitamine sau calciu in orice caz, nu are ce sa iti strice. happy

| greenmoon explică (pentru AndradaE):

Oare calciul?! oare ochii?! sincer, doar dupa program ma doare capul. in weekend sau vacanta (si atunci citesc, bineinteles) nu am astfel de probleme.